056/60.23.17 - 0497/88.40.00 info@accountancyvanneste.be

VASTGOED

Door de jaren heen heeft Accountancykantoor Van Neste een specifieke ervaring opgebouwd in de materie van het vastgoed. Bovendien bestaat sinds enkele jaren een nauwe samenwerking met het advocatenbureau Van Cauter, een Waregems advocatenbureau dat zich in het bijzonder toelegt op het aannemings-en vastgoedrecht (www.advocaat-vancauter.be).

Door deze specifieke ervaring en samenwerking met een gespecialiseerd advocatenbureau zijn wij een ideale gesprekspartner voor uw vastgoedplannen.

Vastgoed en fiscaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij elke vastgoedtransactie zijn er verschillende fiscale aandachtspunten. Registratiebelasting en/of BTW zijn quasi onvermijdelijk.  Kantoor Van Neste staat u met raad en daad bij inzake de optimalisatie bij verwerving, exploitatie of vervreemding van vastgoed.

Mocht u een specifieke vraag hebben inzake vastgoed, overweegt u vastgoed te verwerven of te verkopen of wordt u geconfronteerd met fiscale en/of juridische verrassingen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Berichten Archief